четверг, 21 сентября 2017 г.

"Як дитина бігає та грається, так її здоров'я усміхається"

         

        У школі-інтернаті "Джерело" 18 вересня розпочався тиждень спорту, здоров'я та краси "Дружними зростаємо, про здоров'я дбаємо". Традиційно тиждень розпочався оформленням тематично-інформаційного стенду "Хто здоровий,той сміється", який проінформував дітей про здоровий спосіб життя та його складові, про важливість дотримання основних норм та правил здоров'язбереження.


   У 4-В класі було проведено Єдиний виховний захід до Дня фізкультури і спорту "Як дитина бігає та грається, так її здоров'я усміхається". Вихованці поглибили свої знання про здоров'я, визначили основні правила,яких потрібно дотримуватися, щоб бути здоровими, зрозуміли, що правильне харчування відіграє важливе значення в житті кожної людини.
          
     
      Крім того, 21 вересня діти стали активними учасниками загальношкільної олімпіади
"Зростаємо олімпійцями сьогодні". Наша команда обрала собі символічну назву "Спарта", а девіз підбадьорював учасників та налаштовував на перемогу. За нашими спостреженнями, ми посіли перше місце серед команд молодшої ланки. Ми дуже задоволені результатом і налаштовані триматі першу позицію в усіх конкурсах впродовж року. 
        Окрасою олімпіади став виступ спортивного клубу "Ягуар" та гурту "Пролісок". Учні нашого класу теж входять до складу вищезазначених гуртків та секцій. Дротянко Ярослав - володар зеленого поясу, Швирьов Денис - володар жовтого поясу показали свою майстерність у ввиступі, а Кузнецова Дінара, Леоненко Дарина і Рева Кристина взяли участь у хореографічній постановці.
      Дякуємо нашим вихованцім 4-В класу за спритність, наполеглевість, пластичність, віру у перемогу та активну участь у житті школи та класу!

         








         

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Квест-рум "В лігві Павука"

22 грудня – останній день перед довгоочікуваними зимовими канікулами. А щоб завершити перший семестр на гарній ноті, учні 4-В класу ра...